MARI MENGUNDI!!

4

Written on 9:32 AM by -rye-

SALAM..

kepada rakan-rakan, silalah undi utk caption pilihan hati anda untuk diletakkan pada t-shirt kita nanti...undi yang mana yang anda suka ya..pilihan di tangan anda..dan jika ada cadangan, jangan segan silu komen ye..mungkin proses penambahbaikan boleh dilakukan lagi...

Maka disini, di list kan caption2 yang terpilih utk di undi oleh anda semua:

  • we share, we express, we unite [sumbangan idea encik dausisloco]
  • drop-dead, gorgeous [sumbangan idea encik jeff]
  • without freedom of speech, would blogging end in hanging [sumbangan idea encik azwan]
  • saya cinta sama blog [sumbangan idea encik fatul]


trimas!

MARI MENGUNDI!!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

4 Comments

  1. DauS |

    ermm..kalau boleh listkan la caption2 tersebut, mesti ramai x tau lg (mls nak scroll bwh sbenanye..hehe)

     
  2. raihanah |

    loco,,,xperlu susahkan diri scroll ke bawah..aku dh listkan caption2 yg terpilih utk di undi pada ruangan 'poll'..hanya perlu pilih mana pilihan kalbu je...tapi kalau nk listkan jugak okeh sahaja...

     
  3. miss alice |

    idea...for...caption....
    "vibrant, various, virtue"

    yeah..w0nderful w0nderlandz!

     
  4. cipan |

    ad blog mcm ni wujud rupenye
    nak join bole
    haha

     

Post a Comment