boikot

0

Written on 12:57 AM by Burger Dale

ni first post aku kot kat blog ni.

just nk menyeru..mari la same2 kita boikot barang2 israel or yahudi.

paling sempoi pon mcd n rakan2,rokok, n korang tau la barang2 yang slalu diketengahkan untuk diboikot.

kalau orang kata nanti industri kita sendiri yang merosot,

aku rasa tu just pengorbanan yg amat kecik kalau nak banding dgn apa yang orang palestin hadapi sekarang.

xkan la sangap sangat mcd tu.xmati pon xmakan mcd.makan ciken chop v3 sudah.sdap jgak.

so fikir2 la eh.aku dah xtahan hari2 gambar baru pasal kekejaman yahudi ada kat internet.

lagi..kalau korang ada kawan2 yang beragama yahudi,korang patut boikot gak kawan korang tu.

yahudi ni macam kanser dalam masyarakat.orang2 yang keji.

selamatkan diri kita dari yahudi.

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Post a Comment